In album: Picture Box

Share album
«  <   1  2 > »

Audi RS6 Velgen

Audi RS6 Velgen Picture Box
https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/audi/RS6

Wil je een andere kleur velgen voor je Audi RS6 maar heb je geen zin om deze te laten spuiten dan is wrappen de juiste oplossing. Wrappen is veel goedkoper dan verven en je kan wrappen ook eenvoudig zelf doen. Het enige wat je nodig hebt is de speciale folie in de juiste kleur, een plastic spateltje, handschoenen, een stanleymes, schoonmaakmiddel en een heatgun. Begin met het goed reinigen van de Audi RS6 velgen. De velgen moeten volledig vuil vrij zijn voordat je begint met het aanbrengen van de folie. Als de velg schoon is leg je de folie op de velg. Pak nu de heatgun en warm de folie op. Duw met je hand de folie van buiten naar binnen tegen de velg aan. Doe daarvoor handschoenen aan vanwege de hitte. Zorg dat je de folie helemaal glad strijkt met je handen zonder luchtbellen. Snijd nu het teveel aan folie weg aan de kant van de band. Druk de rand van de folie met het spateltje goed aan tussen de band en de Audi RS6 velg. Haal nu de overige folie weg (tussen de spaken van de velg en boven het logo van de velg). Je hebt nu een velg die perfect gewrapped is.

Je velg een veranderen hoeft niet meteen met verf te gebeuren. Steeds een hype is plastic dippen en vinyl wrappen. Wat is het verschil en wat is verstandiger? Het verschil tussen het vinyl wrappen van je Audi RS6 velgen en het plastic dippen is dat bij vinyl je de folie aanbrengt op de velg met behulp van een verhitter. De folie plak je bovenop de velg en daarna snijd je, nadat je de folie even hebt verhit, de restjes weg. Het gevolg is dat de velg bovenop een verschillende kleur krijgt maar de onder gelegen delen van de velg haar vorige kleur behoudt. Zo krijg je een velg met twee kleuren. Populair is om zo een velg te maken met een zwarte boventoon en chroom kleur voor de diepere delen. Een zwart/chrome Audi RS6 velg bijvoorbeeld. Wil jij heel je velg in 1 kleur hebben dan is dippen de oplossing. Bij het plastic dippen van de Audi RS6 velg, plaats je de velg in een bak met heet plastic. Het gevolg is dat de gehele velg een plastic laag krijgt en daardoor dus een veranderde kleur. Het verschil zit hem dus zowel in de hoeveelheid kleur alsmede de manier van aanbrengen. Wil je elementen kleuren dan is wrappen een oplossing, ga je voor een volledige verkleuring dan is dippen meestal een betere keus.

Autodiefstal komt vaak voor. Je kan diefstal helaas nooit helemaal voorkomen. Om het enigszins tegen te gaan dat iemand jouw Audi RS6 meeneemt kun je gelukkig een paar dingen doen. Een mogelijkheid is het bestellen van een alarm. Auto's uitgerust met een beveiligingssysteem zullen minder makkelijk gestolen worden dan auto's zonder alarm. Het vervelende van een alarmsysteem is dat je deze bedient met een draadloze verbinding. Slimme autodieven kunnen dit signaal opvangen met behulp van een notebook en zo dezelfde sleutel van de auto maken. Ze laten het alarmsysteem afgaan, wachten tot je het uit zet en maken een duplicaat sleutel. Ze zetten vervolgens het alarmsysteem uit en nemen de auto mee. Dit kan voorkomen worden door als extra beveiliging een startonderbreker aan te schaffen voor de Audi RS6. Deze zorgt ervoor dat de auto niet gestart kan worden zonder speciale sleutel of klein apparaat. De combinatie van een alarm en startonderbreker zal diefstal in veel gevallen een stuk lastiger maken. Je kunt de auto ook voorzien van een aantal beacons. Mocht je auto gestolen worden kun je op bijvoorbeeld je telefoon je auto traceren. Je kunt dan de politie bellen en de auto terughalen waar hij staat. Het komt ook voor dat dieven velgen of kentekenplaten meenemen. Velgen kun je beveiligen met speciale velgbouten. Het komt minder vaak voor dat de dief deze sleutel bij zich heeft dan de kans dat de dief alleen een standaard sleutel bij zich heeft. Om kenteken diefstal te voorkomen kun je de kentekenplaten vastzetten met popnagels in plaats van schroeven. Popnagels kunnen er niet uitgeschroefd worden.

Lederen bekleding heeft ten opzichte van stoffen bekleding enkele voordelen. Op de vraag of leren bekleding handig is voor de Audi RS6, kunnen we dan ook bevestigend antwoorden. Leren bekleding voor de Audi RS6 is erg gemakkelijk. Leer is veel eenvoudiger te onderhouden dan stoffen bekleding, het is daarnaast natuurlijk ook erg mooi. Leder kan in verschillende kleuren uitgevoerd worden, zwart past bij vrijwel elke kleur Audi RS6, echter een nadeel is dat deze kleur leer snel opwarmt. Een lichtere kleur leder zal minder vlot warm worden en kan daarom een betere keuze zijn. Leder is vrij simpel schoon te maken, het vereist echter wel enig onderhoud. Om het leer van de Audi RS6 goed te houden is het belangrijk het leer schoon te houden en zo nu en dan te behandelen met een leerverzorger. Dit kan een crème zijn maar je kunt ook vasaline gebruiken. Smeer hiermee het leer regelmatig goed in om het niet te laten uitdrogen. Pas hierbij wel op dat je niet te veel crème of vaseline gebruikt in verband met vlekken op de kleding. De vaseline of creme kun je het beste licht opsmeren met een doek en vervolgens even wachten voordat je gaat zitten. Maak voor het insmeren het leer altijd eerst schoon, anders kunnen er beschadigingen ontstaan door bijvoorbeeld aanwezig zand.

Comments

Add Comment

Please login to add comments!