In album: Picture Box

Share album
«  <   1  2 > »

Audi Velgen

Audi Velgen Picture Box
https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/audi

Plaats je de banden op de velgen welke nu onder je Audi Velgen zitten, haal dan eerst alle velgen van jouw auto. Haal alle lucht uit de banden en haal deze daarna met hulp van de bandenlepel van de auto velgen. Smeer vervolgens de velgen en de te plaatsen banden in met daarvoor bestemde wax. Leg een velg op de grond en duw met je knieën de band over de rand van de velg. Duw de band zo ver mogelijk naar beneden. Met behulp van de bandenlepel wip je daarna de bovenrand van de band om de velg. De band duw je aan met je knieën. Pas er op dat je geen lak beschadigt met de lepel. Werk vanaf het ventiel de hele velg rond, zit de band goed dan kan je verder met de volgende band en velg. Pomp dan de banden op (let hierbij op de juiste bandenspanning) en monteer de velgen weer op de auto.

Het laten glanzen van de velgen van de Audi Velgen is uiteraard prachtig. Hoe je zorg je ervoor dat je de velgen laat glinsteren? Goed schoonhouden is het belangrijkste. Reinig je velgen geregeld met een specifieke reiniger. Zijn je velgen helemaal schoon dat kan je deze gaan insmeren met een wax. De wax zal je velgen extra laten glanzen. Uiteraard kan je de velgen ook laten glanzen door het opnieuw aanbrengen van de transparante laklaag. Schuur hiervoor de velgen licht op (schuurpapier met een korrel van duizend) en spuit de velgen in met een primer. Als deze droog is spuit je de velgen in met de kleur (lax) en na het drogen met de transparante lak. De velg glanst weer als nieuw. Als je niet opnieuw wilt lakken, dan kan het helpen de velgen schoon te maken met een elektrische accutol. Boen hiermee de velgen goed op en gebruik de tol vervolgens om de wax op de velg te boenen. Hoe schoner de velg, hoe beter de wax de glans zal verhogen. Heb je gelakte velgen kan ook het aanbrengen van enkel een polish helpen de glans terug te krijgen. Bij ongelakte aluminium velgen dan kan je deze met een speciale polijst behandelen en zo weer laten glimmen. Gebruik nooit polijst op gelakte autovelg, met polijsten schuur je een flinterdun laagje van de velg af, polijsten op een gelakte verf betekent dat je de verf zal beschadigen. Zijn je velgen van Chroom dan kun je ook hiervoor weer een speciale chroom polijst gebruiken om de velgen weer te laten glinsteren. Bij stalen velgen gebruik je een schuurvlies met korrel tweeduizend om de velgen wederom te laten glinsteren.

Autodiefstal komt helaas veel voor. Je kan diefstal nooit helemaal voorkomen. Om het zoveel mogelijk tegen te gaan dat iemand jouw Audi Velgen steelt kun je gelukkig enkele dingen doen. Je eerste optie is het bestellen van een beveiligingssysteem. Auto's uitgerust met een alarm zullen minder makkelijk gestolen worden dan auto's zonder alarmsysteem. Het vervelende van een alarm is dat je deze aan en uit zet met een draadloze verbinding. Slimme autodieven kunnen dit signaal opvangen en zo een duplicaat sleutel van de auto maken. Ze laten het alarmsysteem afgaan, wachten tot je het uitschakelt en maken een duplicaat sleutel. Even later zetten ze het alarm uit en nemen de auto mee. Dit kun je voorkomen door als extra beveiliging een startonderbreker aan te schaffen voor de Audi Velgen . Deze voorkomt dat de auto gestart kan worden zonder speciale sleutel of klein apparaat. De combinatie van een alarmsysteem en startonderbreker zal diefstal in sommige gevallen een stuk moeilijker maken. Je kunt de auto ook voorzien van enkele beacons. Mocht je auto meegenomen worden kun je op bijvoorbeeld je telefoon precies zien waar je auto is. Je kan dan de politie inschakelen en de auto terughalen bij de dief. Naast de auto zelf komt het ook voor dat dieven kentekenplaten of velgen stelen. Velgen kun je beveiligen met speciale velgbouten. De kans dat de dief deze sleutel bij zich heeft is kleiner dan de kans dat de dief alleen een standaard sleutel bij zich heeft. Om kenteken diefstal te voorkomen kun je de kentekenplaten vastzetten met popnagels in plaats van schroeven. Deze kunnen er niet uitgeschroefd worden.

Voor goed comfort is het goed zetten van de Audi Velgen stoel erg belangrijk. Naast gemak zorgt een juistgoed ingestelde stoel ook voor een hogere veiligheid. Vooral de hoofdsteun zorgt, wanneer deze correct is afgesteld, voor een hogere veiligheid in het geval van een ongeluk. Ook de houding van de veiligheidsriem speelt hierin een rol. Om de stoel juist te zetten is het belangrijk rekening te houden met de afstand welke je hebt tot het stuur van de Audi Velgen , de afstand van de hoofdsteun en de rechtheid van de rugleuning. Daarnaast is ook de afstand die je hebt tot de voetpedalen van belang. Voor de afstand tot de pedalen geldt dat je de stoel zo vooruit moet instellen dat je de pedalen volledig kunt indrukken . De rugleuning dient zo te staan dat je bijna niet onderuit zit en nooit naar voren toe gebogen zit. Je handen moeten als je de armen strekt de bovenzijde van het stuur gesloten kunnen vastpakken. De steun van het hoofd moet op dezelfde lengte staan met de lengte van het hoofd. Daarnaast is het van belang dat de lengte tussen je hoofd en de hoofdsteun nooit hoger is dan 7 cm. De veiligheidsriem moet over de schouder vallen en mag in geen geval in de nek snijden.

Comments

Add Comment

Please login to add comments!